Стимулювання розвитку Індустрії 4.0 за напрямами політики цифровізації ЄС у сфері господарської діяльності - Внукова, Н. М. (My University, 2023)
Впливом на стимулювання розвитку Індустрії 4.0 може бути перетікання знань від партнерів по співпраці, що може посилити ефект потенційних інноваційних змін у різних галузях Індустрії 4.0. Встановлено експрес методами для стимулювання розвитку Індустрії 4.0 за напрямами цифровізації рівень зацікавленості користувачів Google темами цифровізації та Індустрії 4.0 в окремих країнах ЄС у порівнянні з Україною за останній рік. Україна має середній рівень зацікавленості порівняно з європейськими країнами, отже, це має важливі підстави для потенційного впровадження програм технологічного розвитку
Keywords: Індустрія 4.0; Google Trends; цифровізація; стимулювання розвитку