Створення систем «on-line підтримки» на ринку послуг з перевезень автотранспортом - Овсюченко, Ю. В.; Петрова, Р. В.; Ігуменцева, Н. В. (ХНУРЭ, 2017)
Функціонування підприємств з використанням систем «on-line підтримки» призведе до отримання кінцевого результату, який супроводжується зниженням собівартості послуг з автоперевезень, можливе зростання прибутку, або зниженої ціни, що сприяє зростанню конкурентоспроможності транспортного підприємства і зайняття більш стійкої його позиції на ринку транспортних послуг. Це особливо стає важливим в сучасних умовах розвитку інтеграційних процесів у транспортній галузі та у зв’язку зі вступом України до СОТ.
В умовах інтеграції української автотранспортної галузі у світову, що визначено стрімкими темпами розвитку, проблема вибору найкращого серед претендентів пропонується вирішувати на основі використання сучасного підходу, що застосовує автоматизовану концепцію «on-line підтримки».
Keywords: Використання систем «on-line підтримки»