Оцінка рівня силової безпеки підприємства: практичні аспекти - Полозова, Т. В.; Журавель, М. Ю.; Стороженко, О. В. (УкрДАЗТ, 2012)
Запропоновано ключові задачі по забезпеченню силової безпеки підприємства. Сформовано систему показників оцінки рівня силової безпеки підприємства.
Keywords: силова безпека підприємства; оцінка рівня силової безпеки; система показників оцінки силової безпеки