Аналіз ефективності протидії сучасних засобів захисту компаній HID-атакам - Гриньов, Р. С.; Шаповал, З. В.; Петренко, О. Є. (ЧДТУ, НТУ "ХПІ", ВА ЗС АР, УТіГН, ДП "ПД ПКНДІ АП", 2019)
Метою доповіді є використання статистичних даних про кількість інцидентів за попередні роки для прогнозування кількості інцидентів на майбутні періоди за допомогою регресійного аналізу. На основі отриманих результатів можуть бути прийняті відповідні міри по реагуванню. В доповіді наводяться результати проведеного аналізу статистичних даних та прогноз кількості можливих інцидентів.
Keywords: HID-атака; тест на проникнення; загрози безпеки; вектор атаки