Спосіб діагностики пневмонії - Апікова, А. Є.; Федотов, Д. О.; Клименко, В. А. (ХНУРЕ, 2015)
Корисна модель належить до медичного обладнання, а саме: до методів діагностики бронхолегеневих захворювань та їх технічного забезпечення.
Keywords: медичне обладнання; пневмонія