Розпізнавання віку та статі за голосом людини в умовах дії корельованих завад - Омельченко, С. В. (BoScience Publisher, 2022)
Метою роботи є створення методів визначення статі та віку людини за її мовою, які є стійкими до дії корельованих завад.
Keywords: стать; мова; кореляція; завада