Дослідження засобів пошуку прихованих камер відеоспостереження - Блінков, О. С. (My University, 2019)
Об'єктом дослідження є пристрій пошуку прихованих камер відеоспостереження. Предмет дослідження - розробка і дослідження електромагнітного і оптичного пристроїв пошуку прихованих камер відеоспостереження. В результаті дослідження розроблено чутливий елемент - магнітна феритова антена електромагнітного пристрою пошуку прихованих камер відеоспостереження. Виготовлений макет пристрою пошуку прихованих камер відеоспостереження, експериментально виміряні його технічні параметри відповідно до вимог ТЗ. Метод дослідження - теоретичний, числові розрахунки та експериментальні дослідження пристрою пошуку прихованих камер відеоспостереження
Keywords: електромагнітний пристрій; прихована камера; відеоспостереження; оптичниц пристрій; діаграма спрямованості; амплітудно-частотна характеристика