Дослідження та розробка медичної інформаційної системи для підтримки паліативних пацієнтів - Висоцький, Д. О. (My University, 2021)
Спроектовано концепцію медичної інформаційної підсистеми для вирішення питань підтримки паліативних пацієнтів. Для розкриття суті інформаційної моделі використано UML-діаграми. Розроблено діаграму IDEF0, діаграму варіантів використання, діаграму класів, діаграму діяльності та діаграму послідовності, які дозволяють виконати програмну реалізацію інформаційної підсистеми. Розроблено інтерфейс користування додатком для паліативних пацієнтів. Програмна модель додатку реалізована на мові програмування. Для написання серверної частини компоненту медичної інформаційної системи було обрано монолітну архітектуру. Клієнтна частина програми реалізована за допомогою фреймворку React Native. У результаті роботи розроблений компонент медичної інформаційної підсистеми підтримки паліативних пацієнтів.
Keywords: автоматизоване тестування; java; програмна реалізація; функціонал; паліативні пацієнти