Дослiдження методiв нейромережевих технологій при проведенні функціонального тестування програмного забезпечення - Лановий, О. Ф. (My University, 2020)
Об’єкт – дослідження нейромережевого підходу при проведенні функціонального тестування програмного забезпечення. Мета роботи – вдосконалення методів тестування програмного забезпечення з використанням підходів машинного навчання та алгоритмів штучного інтелекту. Методи дослідження. В роботі використовувалися методи машинного навчання та кластеризації, моделювання для розробки математичної моделі вибору найкращого методу для обробки вибірок на підставі характеристик вхідних даних
Keywords: тестування програмного забезпечення; тестовий випадок; штучний інтелект; машинне навчання; штучна нейронна мережа; генетичний алгоритм