Проєктування дизайну інтерфейсу сайту для системи верифікації електронних документів на базі блокчейн-мережі - Турбініна, О. І. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в створенні інтерфейсу для сайту, що забезпечує зручну взаємодію користувача із системою перевірки електронних документів на базі блокчейн-мережі, з урахуванням принципів UI/UX дизайну. Актуальність теми полягає у поєднанні надійного технологічного рішення у вигляді блокчейн-інфраструктури з ретельно спроєктованим інтерфейсом, який забезпечує високий рівень зручності, безпеки та довіри до онлайн-сервісу. У ході виконання роботи були визначені цілі і задачі проєктування, проведено аналітичний огляд досягнень у застосуванні WEB-видань, виконано аналіз цільової аудиторії та аналогів. Розроблено інформаційну структуру та навігацію. Створено модульну сітку, графічний дизайн інтерфейсу та прототип. Здійснено тестування дизайну та виконано економічне обґрунтування розробки.