Дослідження методів управління ІТ-проєктами в сфері надання медичних послуг - Брандт, Н. М. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є процес управління ІТ-проєктами в медичній сфері. Предметом дослідження є методи управління ІТ-проєктами в сфері надання медичних послуг. Мета роботи – дослідження та аналіз методів управління ІТ-проєктами в медичній сфері та розробка власного методу, який би враховував особливості цієї галузі та сприяв підвищенню ефективності роботи над проєктами. Дослідження, що проведене в роботі, базується на аналізі сучасних підходів до управління ІТ-проєктами в медичній сфері, які враховують особливості цього сегменту ринку, взаємодії з регуляторами та вимоги щодо безпеки та конфіденційності даних. Запропонований підхід спрямований на оптимізацію процесів управління ІТ-проєктами в медичній сфері, зокрема застосування сучасних методів управління проєктами, використання технологій для автоматизації процесів та підвищення якості реалізації медичних ІТ-проєктів.
Keywords: медична система; надання медичних послуг; статус завдань