Порівняльний аналіз пакетів Excel, Maple, Matlab при використанні їх під час статистичної обробки даних - Крохмаль, Т. М.; Никитенко, О. М. (Кривий Ріг, 2013)
Наводиться порівняльний аналіз статистичних обчислень та побудова гістограм у різних комп'ютерних пакетах: Maple, Excel, Matlab
Keywords: обробка даних; освіта; математична статистика; Maple; Excel; Matlab