Аналіз комп’ютерно-інтегрованих методів контролю гнучких друкованих плат - Назаренко, В. С. (ХНУРЕ, 2020)
У роботі розглядаються комп’ютерно-інтегровані системи для контролю гнучких друкованих плат. Проаналізовано основні методи контролю якості гнучких друкованих плат.
Keywords: комп’ютерно-інтегровані методи; гнучкі друковані плати; контроль якості