Особенности организации безпроводного сегмента для корпоративных информационных систем - Михнов, Д. К.; Мохаммед, К. Мохаммед (My University, 2010)
Розглядається процес побудови концептуальної моделі для подання порядку функціонування безпровідного сегмента на основі технології Wi-Fi в корпоративної ІС. З урахуванням специфіки організації ІС пропонується враховувати групу технологічних, призначених для користувача і інформаційних характеристик. Для оцінки ефективності передбачається будувати модель СМО і за допомогою імітаційного моделювання аналізувати тимчасові залежності. The process of constructing a conceptual model for representing the order of operation of a wireless segment based on Wi-Fi technology in a corporate IP is considered. Taking into account the specifics of IP organization, it is suggested to take into account a group of technological, user and information characteristics. To evaluate the efficiency, it is supposed to build a model of the SMO and, using simulation simulations, analyze the time dependencies.
Keywords: беспроводной сегмент; технология Wi-Fi; точка доступа; модель СМО