Дослідження технологій автоматизації розробки корпоративного стилю - Сущенко, А. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є дослідження існуючих систем розробки фірмового стилю та розробка прототипу інформаційно-довідково додатку. Під час виконання роботи було виконано аналітичний огляд літератури за темою атестаційної роботи, досліджено поняття корпоративний стиль та його основні елементи, виконано аналіз існуючих систем проектування та розробки фірмового стилю, а ще розроблено рекомендації до інформаційно-довідкового додатку та прототип інформаційно-довідкового додатку по технологіях автоматизації розробки корпоративного стилю.
Keywords: системи автоматизованої розробки корпортивних елементів; расторові системи; інформаціний дадаток