Розробка системи аналізу транспортного потоку - Фурманова, Н. І.; Малий, О. Ю.; Фарафонов, О. Ю. (ХНУРЕ, 2019)
В даному матеріалі описано розробку системи аналізу потоку вантажних машин з можливістю запису поточних даних на сервер і дистанційним регулюванням параметрами.
Keywords: транспортний засіб; вантажопотік; програмне забезпечення; тензометричні датчики; ваговий контроль; фотовідеофіксація