Розробка реклами для соціальних мереж ФК «Металіст» - Сандига, К. А. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено концепцію позиціонування футбольного клубу «Металіст» в найактуальніших соціальних мережах та створена рекламна продукція для Instagram та Facebook. В роботі проведено дослідження соціальних мереж, їх рейтингу та особливостей; виявлено цільову аудиторію та її переваги; обґрунтовано вибір інструментальних засобів розробки дизайну та контента реклами; розроблено технологічну схему про єктування та розробки реклами для соціальних мереж; розроблено графічне оформлення та контент для обраних соціальних мереж ; зроблено їх тестування. Розроблена реклама враховує переваги цільової аудиторії, особливості розробки реклами під конкретні рекламні майданчики та основні завдання інтернет-реклами. Також здійснено економічне обґрунтування розробки.
Keywords: рекламна продукція; дизайн