Обґрунтування розробки програмного засобу для індивідуального підбору панчішно-шкарпеткових виробів - Кавун, Д. В.; Носова, Я. В. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023)
В ході проведеного аналітичного огляду було визначено медико-технічні вимоги до виробу, тип обладнання для виготовлення, розроблен дизайн виробу, виконано підбір необхідних витратних матеріалів та розроблено програмний засіб, за допомогою якого користувач має змогу здійснити індивідуальний підбір розміру виробу. В основу програмного засобу покладений принцип перетворення вимірів користувача власної ноги в сантиметрах (три заміри) в кількість рядів в визначених частинах виробу та автоматизований вибір типу машини (кількість голок та розмір циліндру).
Keywords: індивідуальний підбір; компресійні засоби; панчішно-шкарпетковий вироб