Проєктування та розробка web-сайту для мережі водоканалів - Ігнатов, Я. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка дизайну веб-сайту для комунальних підприємств з урахуванням сучасних вимог до функціональності, зручності та естетики. Кваліфікаційна робота містить наступні етапи: аналіз конкурентів у сфері комунальних послуг, постановка цілей та задач сайту, розробка інформаційної архітектури сайту, написання оригінального контенту, підбір референсів та побудова мудборду, розробка прототипів з метою розуміння розташування функціональних блоків, побудова композиційних рішень, дизайн сайту. Було зроблено обґрунтований вибір інструментальних засобів. Сайт був протестований на адаптивність та кроссбраузерність.
Keywords: дизайн; прототип; кроссбраузерність; мережа водоканалів; комунальні послуги