Аналіз ефективності методів адаптації цифрових кольорових зображень для репродукування - Занько, Н. В.; Писанчин, Н. С.; Голубник, Т. С.; Маїк, Л. Я.; Ковальський, Б. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Розглянуто питання забезпечення оптимального переходу до системи CMYK, пов’язані з врахуванням факторів впливу на кольоровідтворення на друкарському відбитку на етапі додрукарської оброби цифрових зображень. Поєднання класичної технології кольороподілу та нового спеціалізованого програмного забезпечення дозволяє максимально наблизити кольори на відбитку до оригіналу.
Keywords: колірний простір; кольорове зображення