Підвищення конверсії сайту за рахунок дизайнерських рішень - Ампілогова, А. (ХНЕУ, 2024)
Підвищення конверсії сайту за рахунок дизайнерських рішень є актуальною задачею в сучасному інтернет-маркетингу. Це пов'язано з тим, що дизайн сайту є одним з найважливіших факторів, що впливають на поведінку користувачів і, відповідно, на конверсію.
Keywords: конверсія сайту; інтернет-маркетинг