Система розпізнавання голосу в режимі реального часу - Михайліченко, І. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка системи розпізнавання команд людини по голосу в режимі реального часу. В роботі було досліджено існуючі методи розв'язання поставленої задачі, способи оцінки їх якості, а також існуючі проблеми та обмеження. Програмна реалізація алгоритму здійснена на мові програмування Python. В IDE PyCharm було створено програмний продукт, який має можливість працювати з wav-файлами. Проведено експериментальне дослідження розробленого алгоритму.
Keywords: нейронні мережі; розпізнавання команд по голосу; дискретизація; аудіозапис; сегментация; обробка звукового сигнала; клієнт-сервер; перетворення Фур'є