Удосконалення організації та проведення відновлення радіотехнічних засобів в особливий період в екстремальних умовах - Дранник, П. А.; Рощупкін, Є. С.; Кукобко, С. В.; Герасимов, С. В. (Чернігівська політехніка, 2024)
В доповіді наведені пропозиції щодо порядку організації та проведення відновлення радіотехнічних засобів. Як показали результати моделювання дій персоналу відновлювальних органів, в залежності від умов обстановки наведені пропозиції дозволяють скоротити час як технічного обслуговування, так і відновлення виробів від 5% до 40%, що в загальному випадку дозволяє збільшити як коефіцієнт технічного використання зразку, так і коефіцієнт технічного використання групи виробів.
Keywords: відновлення радіотехнічних засобів; діагностування; коефіцієнт технічного використання; остаточний ресурс