Аналіз характеристик параметрів навколишнього середовища у виробничих приміщеннях - Фесенко, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
У статті проведено аналіз характеристик параметрів навколишнього середовища у виробничих приміщеннях. Наведено основні показники мікроклімату: температуру, вологість, швидкість руху повітря, освітленість, рівень шуму та запиленість. Виконано порівняння фактичних даних з нормативними значеннями. Запропоновано заходи з покращення умов праці та нормалізації мікроклімату. The main indicators of the microclimate are given: temperature, humidity, air velocity, illumination, noise level and dustiness. The actual data are compared with the normative values. Measures are proposed to improve working conditions and normalize the microclimate.
Analysis of characteristics of environmental parameters in production premises
Keywords: виробниче приміщення; температура повітря; вологість; освітленість; рівень шуму; параметри навколишнього середовища; умови праці; вентиляція; охорона праці; air temperature; working condition; parameter analysis; labor protection