Моделювання управлiння потоками даних в корпоративних ip-мережах - Ролiк, О. I.; Пошак, Ю. М.; Никоненко, М. А.; Мельник, А. В. (ациональный технический университет Украины "Киевский политехнический институт" (Киев), 2011)
Розглянуто моделi трьох методiв управлiння мережевим трафiком, що забезпечують недопущення перевантажень телекомунiкацiйних каналiв. В основу апаратної моделi лягла технологiя обмеження потокiв даних через мережевi вузли.
Keywords: управлiння мережевим трафiком; уникнення перевантажень; перевантаження телекомунiкацiйних каналiв.