Дослідження гібридних методів формування рекомендацій у ІТ- проектах з розробки рекомендаційних систем - Потєхіна, Н. В. (My University, 2021)
У роботі виконано огляд методів формування рекомендацій у ІТ проектах рекомендаційних систем. Проаналізовано існуючі гібридні методи побудови рекомендацій. За результатами виконаного аналізу методів та підходів до побудови рекомендацій запропоновано удосконалений гібридний метод формування рекомендацій у ІТ проектах рекомендаційних систем з урахуванням змін у вимогах користувача.
Keywords: гібридні методи; колаборативна фільтрація; рекомендаційні системи; формування рекомендацій