Дослідження методів виявлення помилок проектування сайтів - Лозиченко, А. В.; Мельнікова, Р. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є проектування системи з розробленим алгоритмом, який дозволить, з одного боку, поліпшити економічний стан підприємців та власників сайтів, з іншого – покращить досвід використання, дозволить не відмовлятися від сервісів та зробить взаємодію з сайтом приємнішою для користувачів Інтернет.
Keywords: користувач Інтернет; проектування сайтів