Дослідження методів класифікації тексту та їх застосування у інформаційних технологіях - Вірстюк, С. Ю. (My University, 2019)
Методи розробки базуються на методах математичного моделювання та методах моделювання нейронних мереж. У результаті роботи розроблена математична модель веб-сервісу для бізнесу зацікавленого у покращенні ефективності свого відділку кадрів, а також для рекрутингових агенцій, що мають великий потік листівок на свої електронні адреси.
Keywords: системи підтримки прийняття рішень; класифікація тексту; програмна бібліотека