Розробка web-сервісу з бізнес-логікою з використанням хмарних технологій - Хомякова, О. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження процесу розробки web додатків із бізнес-логікою замовлень на хмарній платформі. Об'єктом дослідження є бізнес-логіка та хмарні технології. Методом дослідження є аналіз відкритих джерел на тему роботи та реалізація додатку на базі отриманих теоретичних даних. Результатом роботи є розгорнення на хмарній платформі web-додаток по роботі із замовленнями та видалення фону з фотографій.
Keywords: бізнес-логіка; бізнес-правила; хмарна платформа; хмарні технології