Розробка і дослідження методу автоматизованого тестування на проникнення з використанням Deep Learning - Дубовик, Т. І. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є – розробка методу автоматизованого тестування на проникнення з використанням технології глибокого машинного навчання. Знаходження мінімальної критичної множини атак – безліч атак найменшої потужності, видалення яких з арсеналу порушника призведе до неможливості досягнення ним мети. У ході виконання кваліфікаційної роботи застосовано методи порівняння та аналізу, а також інтеграції різного роду систем. У роботі удосконалено метод Deep Q – Lerning Network для аналізу матриці кібервторжень та знаходження оптимальної траєкторії атаки.
Development and Research on Method for Automated Penetration Testing Using Deep Learning
Keywords: автоматизоване тестування; програмне забезпечення; веб додатки; Deep Learning