Спосіб інформаційного забезпечення користувачів - UA111309 - Свид, І. В.; Обод, А. І. (ХНУРЕ, 2016)
Спосіб інформаційного забезпечення користувачів, який полягає в тому, що за допомогою запитувача випромінюють у напрямку об'єкта сигнали запиту, які приймають відповідачем, аналізують, формують та випромінюють сигнали відповіді, які приймають запитувачем, який відрізняється тим, що сигнали відповіді приймають ще трьома рознесеними відносно запитувача приймальними пунктами, ретранслюють сигнали відповіді за допомогою систем передачі інформації на запитувач, на котрому визначають різницю часу затримки сигналів відповіді і на основі цього обчислюють просторові координати об'єкта, котрі видають користувачам.
Keywords: інформаційне забезпечення; інформаційне забезпечення користувачів