Багатокритеріальний аналіз і вибір технологій мобільного зв'язку четвертого і п'ятого покоління - Безрук, В. М.; Скорик, Ю. В. (видавництво "МАДРИД", 2019)
В роботі проведено порівняльний аналіз мереж мобільного зв'язку четвертого і п'ятого покоління. Розглядаються теоретичні та практичні особливості вибору переважної технології мобільного зв'язку з урахуванням сукупності показників якості на основі методу аналізу ієрархій.
Keywords: багатокритерійний вибір; метод аналізу ієрархій; показники якості; п'яте покоління мобільного зв'язку