Модель системи електронного навчання на основі багатоагентного підходу - Плеханов, Д. В. (My University, 2022)
Актуальність дослідження. Спектр областей впровадження нейронних мереж досить широкий в сучасному світі, в даній дослідницькій роботі була виділена одна з найбільш на сьогоднішній день популярних сфер їх застосування-медицина. Актуальність вибору цієї області також обумовлена і тим, що в серпні 2017 року були внесені в окремі законодавчі акти України з питань застосування інформаційно-телекомунікаційних технологій у сфері охорони здоров’я громадян та створення національних науково-медичних центрів, які легітимізують віддалені консультації та моніторинг пацієнтів. Метою кваліфікаційної роботи є проаналізувати особливості побудови реалістичних 3D зображень за допомогою штучної нейронної мережі NeRF. Об’єктом дослідження є побудова реалістичних 3D зображень. Предметом дослідження є сукупність необхідних умов, що забезпечують найкращий підхід до особливості побудови реалістичних 3D зображень за допомогою штучної нейронної мережі NeRF.
Keywords: перцептрон розенблата; машинне навчання; 3D зображення; resnet; alexnet