Спеціалізована веб-браузерна комунікаційна система між викладачами та студентами в освітньому процесі ХНУРЕ - Рог, С. В. (My University, 2021)
Проведено аналіз комунікаційних можливостей викладачів між студентами в межах порталу дистанційного навчання ХНУРЕ, та загальних популярних комунікаційних систем в освітньому процесі університету. За результатом аналізу визначено функціональні та інші специфічні можливості системи. До розробки веб-системи залучені технології такі як: Firebase; Angular Framework; NGRX; Tailwind; RXJS. Виконане тестування побудованої системи для перевірки спроектованих функціональних можливостей. Змодельовано тестову ситуації комунікації викладача зі студентами в межах кімнати учбової групи студентів.
Keywords: популярні комунікаційні системи; дистанційне навчання