Застосування широтно-імпульсної модуляції для регулювання напруги живлення при управлінні безколекторним двигуном ꞌꞌHobbywing Хerunꞌꞌ - Лебедєв, О. Г.; Ісаєва, Є. А. (My University, 2020)
При включенні ключів на двигун подається повна напруга живлення, при цьому двигун розвиває максимальні оберти (потужність). Для того, щоб забезпечити управління двигуном потрібно регулювати напругу живлення двигуна. Зміна чинної напруги здійснюється за допомогою широтно-імпульсної модуляції (ШІМ). Під час включення і виключення ключів відбуваються перехідні процеси, внаслідок чого на ключах виділяється додаткове тепло.
Keywords: Hobbywing Хerun