Ефективний менеджмент фінансових інструментів - Мусієнко, В. О.; Дзівінська, А. О. (ХНУРЕ, 2022)
У даний час фінансові інновації, зокрема нові фінансові продукти, моделі та інструменти, все більше впливають на економічну діяльність організацій як в Україні, так і за її межами. Розвиток ринкових відносин, активізація грошових ринків потребують впровадження фінансових інновацій. Розрізняють активний і пасивний підходи до управління фінансовими інноваціями та фінансовими активами в цілому. Основним завданням активного управління є динамічне прогнозування розміру можливого прибутку від інвестицій
Keywords: розвиток ринкових відносин; управління фінансовими інноваціями; управління фінансовими активами