Відкриті торги як процедура здійснення публічних закупівель - Кобильнік, Д. А. (Право, 2019)
Стаття присвячена аналізу правового регулювання відкритих торгів, як окремої процедури здійснення публічних закупівель в Україні. Запропоновано виокремлювати стадії проведення відкритих торгів та класифікувати їх на базові (основні) та факультативні. До факультативних етапів проведення відкритих торгів автором віднесено відхилення тендерної пропозиції та відміну торгів або визнання їх такими, що не відбулися. // The article is devoted to the analysis of the legal regulation of open bidding as a separate procedure for public procurement in Ukraine. It is proposed to distinguish the stages of open bidding and classify them into basic (basic) and optional. The optional stages of the open bidding by the author include rejection of the tender offer and cancellation of the bidding or recognition of them as not having taken place.
Keywords: публічні закупівлі; процедури публічних закупівель; відкриті торги; стадії проведення відкритих торгів; public procurement; public procurement procedures; open bidding; stages of open bidding