Програмна система керування вантажними перевезеннями. Front-end - Овсянніков, А. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – front-end частина програмної системи для керуванням вантажними перевезеннями. Мета розробки – створення програмної системи для керуванням вантажними перевезеннями, реалізація необхідної функціональності для контролю за якістю вантажних перевезень, вирішення конфліктних ситуацій виникнувших під час перевезення та аналіз статистики стосовно перевезень. Як метод вирішення цієї задачі, було обрано середовище для розробки VS Code, мови програмування – TS на базі використання бібліотекою React з компіляцією через збиральник Vite. Для стилізації була обрана технологія MaterialUI v.5 у поєднанні з препроцессором SASS та як менеджер стану був обраний сучасний продукт Zustand. У результаті розробки була створена front-end частина програмної системи для керуванням вантажними перевезеннями з можливістю контролю перевезення вантажу, вирішення конфліктних ситуацій між замовником та водієм та аналізом статистики перевезень.
Keywords: керування вантажними перевезеннями; вантажні перевезення