Дослідження методів статичного аналізу коду - Рахматі, М. А. (My University, 2024)
Метою роботи є покращення ефективності процесу статичного аналізу вихідного коду за критеріями: кількість оброблених вузлів за секунду та кількість отриманих звітів; шляхом розроблення нового методу статичного аналізу. У роботі розглядаються методи аналізу статичного програмного коду, способи їх реалізації та кінцеві результати для порівняльної характеристики.
Keywords: аналіз вихідного коду; кількість оброблених вузлів; нейрона мережа; кількість отриманих звітів