Т. 5 : Конференція "Віртуальний та фізичний комп'ютінг" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2021)
Видання підготовлено факультетом комп’ютерної інженерії та управління Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: фізичний комп'ютінг; віртуальний комп'ютінг