Дослідження процесних моделей міграції даних в ІС електронної комерції - Митченко, І. В. (My University, 2025)
Метою даної роботи є дослідження та удосконалення процесів міграції даних для підвищення ефективності інформаційних систем електронної комерції на основі використання сучасних інструментів, запитів до великих мовних моделей та використання процесних моделей. Дослідження, що будуть проведені, базуються на результатах аналізу існуючих підходів до міграцій даних, можливості їх застосування між різними системами управління базами даних. У результаті роботи були досліджені проблеми у існуючих методах міграцій, запропоновано методи їх вирішення, проаналізовано процес планування міграцій, сформульовані загальні рекомендації та спроектовано базу даних для проведення досліджень.
Keywords: великі мовні моделі; процес міграції даних; план міграції; реляційна СУБД; реплікація