Разработка типовой модели бизнес-процессов предприятия общественного питания - Чалый, С. Ф.; Коротченко, В. М. (My University, 2006)
Розроблено типову модель бізнес-процесів підприємства громадського харчування. Для вирішення даного завдання була застосована методологія «повного» опису бізнес-процесів. A standard model of business processes of public catering enterprises was developed. To solve this problem, the methodology of "full" description of business processes was applied.
Keywords: бизнес-процесс; типовая модель бизнес-процессов; процессный подход; качественная оценка бизнес-процессов