Дослідження ефективності використання TypeScript при розробці на платформі React.js - Король. С. І. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є використання мови TypeScript у процесі розробки односторінкових додатків (SPA) з використанням React.js, зокрема її вплив на продуктивність, підтримуваність та якість програмного забезпечення. Мета дослідження полягає у визначенні переваг і недоліків TypeScript у порівнянні з JavaScript у контексті розробки SPA, а також у розробці методології оцінки ефективності його використання на практиці. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження та вивчення попередніх наукових робіт, які описують переваги, недоліки та ефективність TypeScript.
Keywords: TypeScript; React.js; розробка односторінкових додатків