Машинний зір у військовій справі - Квітчатий, К. Д. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження– машинний зір у військовій справі. Мета дослідження– вивчення фізико-математичних основ машинного зору та вивчення прикладних аспектів застосування систем машинного зору у військовій справі
Keywords: алгоритми розпізнавання; 3d лазерній сканер; карта графування; фільтр Вандер Люгта