Автоматизація управління світловими характеристиками промислових приміщень - Шевченко, М. В. (My University, 2020)
Мета атестаційної роботи – розробка автоматизованої системи управління ін-тегрованою системою освітлення за допомогою програмного продукту. Розроблена система може бути використана на підприємствах, які потребують впровадження сучасної економічної автоматизованої системи управління осві-тленням. Виконано огляд існуючих систем автоматичного управління освітленням, ви-явлено та проаналізовано їх недоліки, розроблено оптимальну систему. Результати магістерської атестаційної роботи апробовано на міжнародній конференції.
Keywords: промислове приміщення; освітлення; програмний продукт