Дослідження моделей даних для маркетплейсів - Сіленко, М. С. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження різних моделей та форматів даних для маркетплейсів. Даний вид роботи сприяє поглибленому аналізу та вивченню моделей і форматів даних, що використовуються на різних платформах, створених під маркетплейси. В рамках роботи описано основні характеристики форматів даних, їх відмінності, архітектурні стилі розробки ПЗ, а також методи та технології що можуть бути використанні під час проектування системи управління форматами даних
Keywords: маркетплейси; мікросервіс; формат даних; хмарні технології