Розробка компонентів замовлення розробки та використання ПЗ інформаційної системи біржі спостережень - Путілов, С. Ю. (My University, 2024)
Об’єктом досліджень атестаційної роботи аналіз вимог та проектування інформаційної системи біржі спостережень. Предметом дослідження є комплекс програмних та апаратних засобів, що використовуються для аналізу, запису та обробки великих обсягів інформації, що використовується на та взаємодіє з іншими наборами даних через інтерфейс користувача. Методи дослідження є впровадження аналітичних та практичних засобів тестування інформаційної системи з створенням цілісності даних за допомогою реляційної системи управління базами даних для швидкої та ефективної взаємодії з даними і використанням архітектурного шаблону проектування MVC. Результатом кваліфікаційної роботи є веб-додаток, що використовує функціонал аналізу, записку та обробки інформації різної величини. Додаток допоможе створити замовлення на певну обробку даних за введеним описом і отримати готові результати після проведення дослідження.
Keywords: система біржі спостережень