Дослідження та розробка компонентів автоматизованої системи поліграфічного виробництва - Табакова, І. С. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження процесу проектування інформаційних систем з виокремленням особливостей, що характерні для предметної галузі поліграфічної промисловості. В роботі послідовно розроблені компоненти автоматизованої системи управління поліграфічним виробництвом, що містить автоматизовані робочі місця інженера-технолога, планувальника та майстрів друкувального цеху. Для кожного з автоматизованих робочих місць розроблено комплекс, що містить інформаційне, математичне та алгоритмічне забезпечення
Keywords: поліграфічне підприємство; автоматизована система управління предприємством; технологічний процес; функциональні задачі; забезпечуючий комплекс; динамічна модель