Відкрита освіта та роль бібліотек внз у сучасному інформаційному суспільстві - Грищенко, Т. Б.; Жидкова, О. О.; Етенко, Н. Ю. (My University, 2016)
Відкрита освіта та роль бібліотек внз у сучасному інформаційному суспільстві
Keywords: бібліотечне обслуговування; бібліотечна справа; відкрита освіта; бібліотека внз