Зміни фінансового моніторингу за міжнародними стандартами в особливий період - Внукова, Н. М. (Нац. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2022)
Представлено зміни, які відбуваються у період воєнного стану у системі фінансового моніторингу за міжнародними стандартами. Розглянуто Публічну заяву ФАТФ 2-4 березня2022 року щодо ситуації в Україні. Наголошено на посиленні ризиків невиконання вимог міжнародних стандартів у зв’язку з агресією. Додатково визначено нові виклики щодо фінансового моніторингу у сфері віртуальних активів та кібербезпеки.
Keywords: ФАТФ; міжнародні стандарти; віртуальні активи; фінансовий моніторинг